Online Appoinment

24 / 7 Hours Service

  Schoonmaak op tijden die u het beste uitkomen. Ons werk is als lucht, onzichtbaar, maar noodzakelijk. Dit is zijn waarde. Elke dag scheppen we netheid en hebben we er plezier in. Als u met ons werkt, weet u altijd precies wat «schoon» is. Wij meten niet met twee maten — wij hebben professionele normen van netheid aangenomen. Uitgebreid onderhoud van winkelcentra, bioscopen, industriële en bedrijfsgebouwen op permanente basis. Wij voeren uitgebreide turnkey reiniging van gebouwen, flats, huizen na reparaties Wij voeren dagelijkse, algemene schoonmaakwerkzaamheden uit in woonhuizen, zowel op eenmalige als op permanente basis.
  Z&J Consult

  Schoonmaak

  Achtergebleven stof in een hoekje, een vingervlek op een deurklink of nog één halve wc-rol. Het zijn zaken die onze schoonmakers direct opmerken. Schoonmaken is immers meer dan alleen het behandelen van grote oppervlaktes. Want een ruimte voelt pas echt schoon als er aandacht besteed is aan de details. En dat is de kracht van Shine Cleaning Services. Wij zijn er voor alle bedrijven die een écht schone bedrijfsruimte willen.
  Uw eigen schoonmaker
  Vloeronderhoud
  Planmatig onderhoud
  Linoleum en andere vloeren

  Schoonmaak van gebouwen na renovatie
  Wij voeren alle soorten sleutelklare schoonmaakwerkzaamheden uit,

  van ingebruikneming en schoonmaak na de bouw of renovatie tot doorlopende regelmatige schoonmaakdiensten volgens een met de klant overeengekomen schema en in de mate die u nodig hebt. Bij dit soort reiniging is de combinatie van snelheid van werken en kwaliteit belangrijk. Hieronder hebben we de belangrijkste kenmerken opgesomd op basis waarvan een schoonmaakbedrijf voor deze taak moet worden gekozen en hoe dit bij Delicat Cleaning wordt opgelost: Gespecialiseerde apparatuur voor reiniging na de bouw. In de loop der jaren hebben wij verschillende versies van stofzuigers, stoomgeneratoren en roterende machines voor deze taken getest. Momenteel gebruiken wij voor dergelijke schoonmaakklussen Karcher stofzuigers uit de professionele NT serie en Karcher roterende machines.
  Er zijn beproefde schoonmaakprogramma’s voor na de bouw. Deze schoonmaak kan geen amateurs verdragen. Reiniging na de bouw is een beproefd proces in ons bedrijf. Het personeel is in staat de taak in korte tijd te volbrengen, dankzij de kennis van de reinigingstechniek, het vakkundig gestructureerde werk van de senior bemanningen.
  Een groot aantal georganiseerd personeel. Bij dit soort werk maken we gebruik van verschillende teams. Het gebied is verdeeld in sectoren en wordt daartussen verdeeld. Ons personeel is ervaren in het schoonmaken na de bouw en bekwaam om alle soorten oppervlakken in de ruimte te bewerken. Professionele wasmiddelen. Er worden uiteraard professionele reinigingsmiddelen gebruikt, die door de technoloog van tevoren worden gekozen, in het stadium van de evaluatie van het werk. Wij gebruiken wasmiddelen en vlekverwijderaars van Europese en Amerikaanse fabrikanten.

  Linoleum en
  andere vloeren

  Linoleum wordt veel in de zakelijke markt toegepast. Het is immers een onslijtbare vloer die wel 20 twintig jaar meegaat. Maar het schoonmaken ervan, vraagt specifieke ervaring. Zo kan een verkeerd gekozen reinigingsmiddel de beschermlaag aantasten. Dit zorgt voor een onverzegelde vloer, waardoor de vloer aangetast wordt. Dit heeft invloed op de levensduur. Wij werken daarom met vaste leveranciers en schoonmaakmiddelen en weten exact welke middelen we waarvoor gebruiken. Een gietvloer, tegelvloer, beton, fabrieksvloer of tapijt? Wij zijn er voor u.

  Uw eigen schoonmaker
  Vloeronderhoud
  Planmatig onderhoud
  Uw eigen schoonmaker
  Wij begrijpen dat u niet zit te wachten op een scala aan verschillende gezichten. Daarom werken we met vaste medewerkers. Ook werken we nieuwe medewerkers in door onze vaste krachten. Of ze nemen bij ziekte of verlof het werk tijdelijk over. Zo bent u verzekerd van een professional die uw bedrijf kent en een gedetailleerd schoonmaakplan voor uw locatie heeft. Onze medewerkers krijgen een uitgebreide instructie, gebaseerd op onze gezamenlijke afspraken. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen waar u naar verlangt: een schone omgeving zonder op- of aanmerkingen.
  Vloeronderhoud
  De juiste behandeling voor elk type vloer. Net als bij u thuis, vraagt ook de zakelijk vloer om een eigen schoonmaakroutine. Door het op de juiste manier te laten behandelen, verlengt u de levensduur van de vloer. Wat voor type vloer u ook heeft, dankzij jarenlange ervaring en kennis weten we exact welk onderhoud we moeten plegen.
  Planmatig onderhoud
  Een zakelijke vloer heeft veel te verduren. Vervuiling en slijtage verminderen de uitstraling en de duurzaamheid van een vloer. Kies daarom voor planmatig onderhoud om te zorgen dat uw vloer zo lang mogelijk optimaal blijft. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd om elke ondergrond te behandelen zoals de fabrikant het voorschrijft. Het resultaat? Een vloer die jarenlang netjes blijft en functioneert zoals het zou moeten.

  Complex service van objecten op een constante basis

  Met een professionele, geïntegreerde aanpak maken onze medewerkers winkelcentra van elke omvang snel en efficiënt schoon, en onze medewerkers zijn altijd vriendelijk, netjes en punctueel. Wij reinigen niet alleen het interieur, maar onderhouden ook de gevel, het dak en de omgeving. Al het nodige materiaal is in ons bezit. Wij werken zonder tussenkomst van extra aannemers. Wij voeren alle werkzaamheden uit op een turnkey basis. In de winter en de zomer.
  90%

  Home Cleaning

  75%

  Office Cleaning

  50%

  Plumbing Service

  90%

  Window Cleaning

  Flexibel, professioneel én een eerlijk prijs
  Dat zijn de drie kernwoorden die ons het beste omschrijven

  KSP zorgt ervoor dat uw zakelijke ruimte een nette indruk achterlaat. We bewassen uw gevelglas, doen de totale schoonmaak van het pand en onderhouden uw vloeren. Wij zijn er voor alles wat met uw schoonmaak te maken heeft en nemen deze taken uithanden. Zo houdt u tijd over om u te richten op uw core business.
  Linoleum, een gietvloer of tegelvloer; wij hebben kennis van het onderhoud, ongeacht het type bedrijfsvloer. Dankzij onze diensten gaan uw vloeren langer mee. Elk gebouw is anders, dus een uniforme schoonmaakaanpak bestaat ook niet. Daarom werken wij met vaste schoonmaakploegen. Er komt een bekend gezicht die uw bedrijf van binnen en buiten kent.

  Schoonmaak in de logistieke sector

  Je zoekt voor je gebouwen in de logistieke sector een schoonmaakbedrijf dat met een logistiek oog naar de schoonmaak kijkt. Want de schoonmaak van distributiecentra is een wereld op zich. Daarom richt KSP zich specifiek op deze sector. Dagelijks staan wij als specialist in de logistieke sector op de werkvloer om deze gebouwen te reinigen. Je profiteert van onze ervaring in de grootste logistieke en distributiecentra van het land, met prominente namen op de gevel. Bij al deze klanten maakt KSP een positieve impact op het primaire proces.

  Schoonmaak in de logistiek: een vak apart

  Een willekeurige distributiecentrum

  Logistiek is een dynamisch proces. In het kantorendeel, omdat je ook hier vanuit de logistieke blik denkt en werkt. En helemaal in de kantine, het sanitair, de kleedruimten en het warehouse-deel. Piek- en daltijden wisselen elkaar snel af en seizoensinvloeden spelen vaak een rol in de gebruiksintensiteit.

  Schoonmaak in de openbare ruimten

  De openbare ruimte is vaak het eerste wat bewoners of bezoekers van een appartementengebouw of een parkeergarage zien. En je weet zelf maar al te goed hoe een eerste indruk doorwerkt in de verdere beeldvorming. Met KSP haal je méér dan een schoonmaakbedrijf in huis. Als sectorspecialist weten we als geen ander hoe gastvrijheid en vriendelijkheid scoren bij belevingsonderzoek onder gebruikers. Zelfs een dedicated huismeester op je locatie behoort ook tot de mogelijkheden!

  Algemene schoonmaak van appartementsgebouwen
  Algemene (eenmalige of reguliere) reiniging bestaat uit het uitvoeren van werkzaamheden als:

  • stofverwijdering
  • wassen van glazen oppervlakken
  • vloeren dweilen
  • Afvalverwijderaar
  • desinfectie van sanitair
  • wassen van kookplaten, ovens, koelkasten — reinigen van meubels van oppervlakteverontreiniging.

  Elk van deze werken vereist professionele gereedschappen en hoogwaardige, maar veilig voor gezondheidsproducten, dus het is beter om de diensten van specialisten te bestellen in plaats van zelf de algemene schoonmaak van het appartement uit te voeren.

  Een nette parkeergarage is een uithangbord voor de stad, woningcorporatie of vve’s. Iets waaraan bezoekers — particulier of zakelijk — ook uit het oogpunt van beleving veel waarde hechten. Een schone garage draagt bij aan het gevoel van veiligheid. Met een efficiënte en effectieve aanpak is de eerste indruk bij het uitstappen zonder meer positief. Piek- en dalmomenten worden in kaart gebracht en hier wordt proactief op ingespeeld. Vertrouw op de specialisten van KSP.
  Ieder bedrijf heeft zijn eigen schoonmaakwensen. Als sectorspecialist weten we dat de schoonmaakbehoefte van onze klanten lang niet altijd het zelfde is. Trends en ontwikkelingen zorgen voor andere inzichten en nieuwe samenwerkingsvormen. De toenemende vraag om flexibiliteit vanuit coronatijd, duurzaamheid, gastbeleving en hybride werken zijn bijvoorbeeld actuele onderwerpen. Daarom begint schoonmaken bij KSP altijd met het inventariseren van jouw behoeften. Zo krijg je de schoonmaak die past bij jouw omgeving en processen.

  Onze ervaring leert dat het helpt om eerst voor jezelf te bepalen wat je behoeften op hoofdlijn zijn. Om jouw specifieke verwachtingen waar te maken heb je de keuze uit drie opties waarvan er altijd één bij je past.
  Een theater, een bioscoop: het zijn plekken waar schoonmaken compleet andere dimensies krijgt. Bezoekers zijn een avondje uit, verwachten vijfsterren-beleving en stemmen daar hun beoordeling op af. Te beginnen bij de entree of in de foyer. Eén missertje en die beleving wordt tenietgedaan. De verschillen tussen piek- en dalmomenten vragen bovendien veel flexibiliteit van een schoonmaakpartner. Bij KSP weten we wat er bij komt kijken.

  Aanvullende diensten

  Sommige klanten geven de voorkeur aan het schoonmaken van alleen bepaalde delen van het appartement dat is goedkoper dan een complete algemene schoonmaak.

  Als individuele schoonmaakdiensten, is het gebruikelijker om te bestellen:

  • Reinigen van tapijten en meubels
  • streeploos reinigen van vloerbedekking Als u bij ons schoonmaakdiensten bestelt, kunt u er zeker van zijn dat de algemene schoonmaak van het appartement niet alleen snel, maar ook met een hoge kwaliteit wordt gedaan.
  • werkervaring
  • alleen professionele chemie
  • de beste combinatie van prijs en kwaliteit
  • flexibel prijsbeleid
  • kortingssysteem

  Waarom ons kiezen

  Want to Contact with us?

  +38066 889 1365 (Viber. WhatsApp)
  +3(168) 533 9175
  or